onsdag 3. november 2010

Landbrød med parmaskinke og masse godt


Her er en etterligning av den utrolig gode lunsjen vi fikk på Portåsen hvor vi var på jobbutflukt en dag her i oktober. Vi fikk omvisning på museet fra Herman Wildenveys liv, innblikk i dikterens historie og høytlesning av dikt. Dessuten fikk vi en flott lunsj på Sørines kafe, landbrød med deilig skinke og lokal ost, masse gode grønnsaker og annet godt. Det var utrolig godt og jeg kommer aldri til å glemme den opplevelsen!

Jeg måtte prøve å gjenskape lunsjen her hjemme, og det ble faktisk ganske velsmakende (men kokken fra Sørines kafe går meg uansett en høy gang). I min versjon er det brukt landbrød, margarin,  ruccola, parmaskinke, parmesanost, sukkererter, rødløk, cherrytomater, pesto og pinjekjerner. Smaker kjempegodt med ekte eplejuice fra Liereple, for eksempel. Snadder til kveldsmat foran Mord og Mysterier eller en energiboost av en lunsjrett.

Ingen kommentarer: